Om BRM Nettbutikk

Nettbutikken er levert av og driftes i samarbeid med:

Om BRM Nettbutikk

 

 

BRM Norway AS har en egen nettbutikk med et utvalg av produkter for fiske og fritid samt noen av de andre produktene vi tilbyr som en del av produktportefølje.

 

Nettbutikken er i hovedsak rettet mot privatkunder - B2C. Her vil vi forsøke å sortere ut de produktene vi antar vil kunne være av interesse også for våre privatkunder. Dette vil imdlertid ikke si at vi ikke svært gjerne hører fra privatkunder på andre produkter og tjenester. Vi setter pris på alle innspill og tilbakemeldinger fra våre kunder. Er der produkter eller tjenester man mener mangler i vårt sortiment så ta gjerne kontakt med oss..

 

Av hensyn til at nettbutikken er bygget på en annen plattform og for at vi skal holde en best mulig struktur i våre tjenester på nett så har nettbutikken fått sitt eget domene på www.brmnettbutikk.one. Dette nettstedet har aktivert SSL sertfikat. Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal få en trygg og hyggelig handel hos oss.

 

I tiden fremover har vi som målsetting å ta inn

flere produkter i nettbutikken fra etablerte samarbeidspartnere. Vi er også åpne for utvide sortimentet gjennom å etablere nye samarbeidspartnere.

Ta gjerne kontakt så innleder vi gjene en dialog og ser på mulighene.

 

KLIKK HER for å gå til nettbutikken (åpnes i eget vindu)

Copyright © BRM Norway AS - All Rights Reserved

Webdesign - Mareba Holding AS